Marian
|
Expira in octombrie 2012. Pret: 4,5 lei/bucata. Contact pe mail la marian_pislaru@yahoo.com
|
 Marian
|
Inca 40 disponibile. Expira in iunie si octombrie 2012 si in 2013.
|
 Marian
|
S-au vandut toate. Cand mai fac rost, scriu aici.
|
 Ionut
|
Esti in bani. Ce’ti iei ?
|
 Marian
|
Sper sa nu-mi iau nimic si sa rezist tentatiei. Desi in fiecare zi vad cate ceva care imi face cu ochiu’. Am fost bucuros ca am mai vandut niste camere, dar degeaba. Am dat 5, mi-am luat 3.
|
 Marian
|
Deocamdata nu mai am filme, dar as vrea sa stiu daca mai sunt doritori. N-as vrea sa cumpar si sa raman cu ele. Precomenzi la marian_pislaru@yahoo.com.
|
 Ionut
|
hoțomane, da’ de unde le iei ? glumesc nu vreau informatia asta. vreau sa stiu daca nu poti sa iei de acolo si iso 400. tot agfa vista si tot la pret rezonabil.
|
 Marian
|
Am mai facut rost de 56 de filme. Expira in iunie si octombrie 2012. Acelasi film, acelasi pret, aceeasi adresa de e-mail.
Pot face rost numai de Agfa Vista 200, alte filme nu. In caz contrar, o sa anunt aici.
|
 magoo
|
tine-mi 20, pana diseara iti spun exact cate vreau( adica mai multe).danke
|
 Marian
|
Ok. Tocmai ce m-am intors de la magazin cu marfa proaspata.
|
 magoo
|
20 bucati, aceleasi conditii. multumesc
|
 victim
|
salut, vreau si eu 2 de proba. villa_vampiria@yahoo.com
mersi frumos
|
 Marian
|
Salut! Nu stiu ce proba vrei sa faci tu. Sunt noi, in cutie. N-ai mai tras niciodata Agfa Vista 200? Eu ti le trimit fara nicio problema, dar nu cred ca se renteaza pentru tine. 4,5leix2+7lei(transportul)=16 lei. Daca le iei din magazin te costa 20 de lei. Unde-i afacerea? Astept totusi adresa ta de livrare la mail-u’ de mai sus. 
Sa ai lumina!
|