vineri seara de la 00.20 (sambata dimineata) 11.09.2oo9 TVR1 Wild at Heart al lui Lynch cu Nicolas Cage
Lomo Forum » Offtopic
daca ai avea televizor
(13 posts)-
Posted 12 months ago #
-
'jaba, n-am teve. Si nici nu-mi plac filmele :-"
Posted 11 months ago # -
asta e singurul film la care am iesit din sala pana acum
Posted 11 months ago # -
eu am iesit de la ceva comedie de.a lui von trier.
Posted 11 months ago # -
directorul nostru
l-am inchis si eu de cateva ori acasa, apoi am mers la cinema ca sa il vad cap coada
Posted 11 months ago # -
man, era o comedie, cica cu suedezi (sau norvegieni) si islandezi - si pe langa ca limbile alea nu-s de nici un fel, si sunt obositoare, mai erau si ceva discutii de afaceri , cu translator , care dubla lungimea conversatiilor- ma intelegi? am cedat la un moment dat , in plus ca nu se intampla nimic. eu sunt un om care nu prea gusta filosofiile atat de adanci - mie imi place filmele cu bataie , secs si beutura. si un pic de rochenrol.
si eu , de la cinema am iesit, desi platisem cat platisem e bilet, si pe popcorn si apa plata, care, dupa pret, cred ca era plata - eXtra. alt film de la care cred ca as fi iesit din sala einz zwei e the royal tenenbaums. la asta am scos doar dvd-ul si l-am pus in spatele raftului.Posted 11 months ago # -
pai de ala ziceam si eu - the boss of it all.
mie mi se pare superba limba suedeza. muzicala si tot.
alte hibe gasesc filmuli, dar asta e un plus.iar pe royal tenenbaums il consider o capodopera de luat pe o insula pustie.
la fel si rushmore sau life aquatic with steven zizouacestea fiind descoperite, cred ca mi-e jena sa te mai invit la vizualizarea vreounuia dintre filmele mele daca avem asa gusturi contrare.
pace in lume!
Posted 11 months ago # -
mie imi plac pozele tale. Eu zic ca e suficient, ca poate nici tie nu iti plac casele mele. Dar invitatiile le accept cu placere, despite all. Sunt doar 2 filme. Restul poate imi plac. Anyways, m.am uitat la aproape tot ce s.a propus la topicul d 24 p6ze pe sec,si mi.au placut in mod deosebit. Si eu am prieteni la unatc,si la actorie si la regie,si imi place ce vad la dansii.
Posted 11 months ago # -
atunci recomand http://www.theauteurs.com/users/101772
Posted 11 months ago # -
mie imi place si tipul asta.. poate va cunoasteti
. o sa ma uit la ce mi-ai dat .
salut.Posted 11 months ago # -
asta e monteorul.
trebuia sa locuim impreuna
da, sunt misto filmele - imi plac
Posted 11 months ago # -
Posted 6 months ago #
-
Alex Stefanescu isi propune prin aceasa emisiune sa-i ajute pe telespectatorii de cele mai diferite varste si profesii sa deosebeasca o carte buna de una proasta. Totodata, isi propune sa-i amuze, comentariile fiind ilustrate cu numeroase exemple de texte neinspirate, de un umor involuntar.
Sursa emisiunii este volumul "Cum te poti rata ca scriitor. Cateva metode sigure si 250 de carti proaste" scris de Alex. Stefanescu.Posted 2 months ago #
Reply
You must log in to post.