(nu e totul) roz Publicată de în 26 mai 2013

8 comentarii

 1. Superb titlu!!!
  Superba poveste :D


 2. Aș da o lege care ar interzice fotografierea cerșetorilor. :>


 3. Dar este deja o lege. http://legeaz.net/noul-cod-civil/art-73-dreptul-la-propria-imagine-respectul-vietii-private-si-al-demnitatii-persoanei-umane-respectul-datorat-fiintei-umane-si-drepturilor-ei-inerente si mai departe in articolul 74 paragraful h
  Ar fi fain sa iti schimbi numele utilizatorului in Torquemada. Marian pare atat de bland si bun.


 4. Am etichetat poza cu “cersetor” pentru ca acel copil traieste (si) din cersit, deci eu consider ca este cersetor. Chair daca este pus probabil sa faca acest lucru. Nu vad de ce ar trebui sa nu il numim cersetor.
  Legat de art. 73 – dreptul la imagine nu a fost si nu le este interzis.
  Legat de art. 74 litera h. (“utilizarea, cu rea-credinta”…) – eu nu consider ca am postat poza cu rea credinta, dar daca voi considerati, o putem sterge.
  Numai bine!


  • Nu e cazul. Fa ce iti place si ce te face sa te simti bine cu filmul. Tu l-ai platit. Ii raspunsesem lui Marian incercand sa ii arat ca exista cadrul legal, nu mai trebuie sa deranjeze deputatii.
   Daca tot stam pe legi, cred ca pentru fotogafiatul si expusul pozelor cu minori e subtire. Eu il stiu doar pe Willy Ronis care l-a pus pe bietul copil sa fuga de cinci ori cu painea sub brat pana a iesit cum a vrut el, si asta cu deplinul acord al bunicii copilului. Eu nu am cerut niciodata voie sa fotografiez nimic, deci mi-ar pica mana jos sa dau lectii pe legi.


Sari la bara de unelte