Serie: Iarna

Publicată de în 13 februarie 2014

O zi de iarna.

11 comentarii

 1. Un photowalk de o ora in care prietena fotografului il roaga pe acesta sa-i faca niste poze frumoase nu poate avea un rezultat stralucit.
  Nici culorile, nici subiectul nu ma duc cu gandul la “Iarna”, dupa cum zice titlul. Nici macar zapada aia gri si putina.
  Descrierea, “O zi de iarna”, ma face sa cred ca o zi are doar 60 de minute, cat a tinut plimbarea, nu 24 de ore.
  Daca s-a vrut ca seria sa arate iarna in decursul unei zile, atunci seria trebuia sa contina fotografii din diferite momente ale zilei.
  Ca sa gasesc o legatura logica intre titlu si fotografii, ar trebui sa ma gandesc ca pe tipa o cheama Iarna; si in cazul asta publicul ar fi meritat o poveste (o minciuna macar).
  Spor si inspiratie!


 2. Critica venita din partea unuia care isi pozeaza “gagica” in 1 mil de ipostaze nu este nici macar de data aceasta de calitate, incearca sa se ia de ceilalti din cauza frustratilor personale…(poate a vrut si el sa aiba o serie cu gagicasa si acum i-ai luat-o inainte)
  esrar ai facut o serie interesanta (mult mai interesanta decat seriile modificate in diferite programe de catre diversi critici), nu te lua dupa rautacismele de pe site…numai bine


Sari la bara de unelte