Street Lenser – 004 Publicată de în 23 mai 2012

11 comentarii

  1. Cred ca Marian a fost inaintea mea. Nu am fost eu atenta. Street Lenser, nu te supara pe noi :P but we like our LOMO.ro clean ;))


    • Raspunsul meu la o remarca asemanatoare e ceva de genul: http://lomo.ro/imagine/38899/#comment-4452

      Chiar daca ulterior logo’ul a devenit mai rafinat, ideea de proprietate intelectuala sta in picioare si n’as renunta nici in ruptul capului la watermark.. si sa fim seriosi, acei cativa centimetri patrati nu incurca cu nimic atat timp cat se incadreaza in proportiile bunului simt dar si ca pozitionare :)


      • ai nevoie de logo / semnatura ca sa-ti protejezi proprietate intelectuala la o poza analog ? nu-ti ajunge ca esti singurul posesor al negativelor ?
        scanul electronic ti-l foloseste oricine vrea oricand cu tot cu logul tau, pe care il elimina cu simplitate. si ajungi in aceeasi situatie, in care vrei sa-l tragi de urechi. avantajul tau, in situatia de fata comparativ cu o poza digitala, este, repet, negativul.
        so, drop the logo, get the lomo (spirit) !


  2. site-ul e bestial! felicitari !

    pentaconul meu de 50 facea altfel la peisaje :D o fi de la fuji efectul asta . efectul e de mare prospetime insa .

    eu mi-am pus semnatura pe flickr pe la jumatea pozelor ( cu transparenta :P) . asa ca nu stiu ce deranjeaza atata coltul tau de semnatura. totusi oamenii de mai sus sunt proprEtarii asa ca stii cum se zice – vii in casa omului faci ca el .

    cu ce scanezi?


    • Developatul il fac undeva prin Kogalniceanu, sau cel putin acolo las filmele si tot de acolo le ridic.. cat despre scanare n’as putea sa’ti dau detalii dar banuiesc ca au un scanner cu adaptor de film, pentru ca pozele iau direct (doar) pe suport electronic.


      • eu mi-am luat un genius la 100 roni . scaneaza de toate formatele si nu am remarcat diferente majore fata de ce am primit de la maican- doar ca trebuie sa ma chinui putin ca imi coloreaza in galbui pozele- deci sa le scot nuanta aia galbuie de la scanat ca nu are setari in sensul asta.

        p.s. baieteii si fetitele pasionate de lomografie te vor manca putin cate putin cu multa amicalitate pentru semnatura aia . hihihi . pata de pe creier stii cum e … ( o zic cat mai amical – nu ma pot abtine :P )


  3. salut si bine ai venit pe lomo.ro. am o veste proasta pentru tine: pana la urma urma te vei desumfla si iti vei pierde avantul pragmatic de a avea castiguri materiale de pe urma fotografiei. atunci sper ca vei lua fotografia ca pe o pasiune , vei fi mult mai castigat asa, e drept ca nu pe plan material si asta pentru ca in ziua de azi toata lumea are un aparat foto si toti se cred buni fotografi.
    be chill, have fun and enjoy the ride, si iti scriu astea pe un ton amical.
    Pana la urma, ca si persoana, cum sa ma adresez tie?, pentru ca acel street lenser, pe care il vrei brand de succes, imi este total indiferent si asa va ramane in vecii vecilor atat vreme cat ii acorzi o valoare mai mare decat tie ca si individ; si daca tot insisti sa promovezi ceva, fara succes cel putin in comunitatea asta, promoveaza-ti numele ca este mai important.


Sari la bara de unelte