Prima pagină › Forumuri › General › [concurs] Stenopa Day 2013
Pe scurt, anul acesta Ziua Mondiala a Stenopei se serbeaza pe 28 aprilie.
Eu zic sa continuam traditia si sa organizam un concurs cum am facut si anul trecut.
La premii, contribui cu 3 filme late expirate AZO si o sapuniera. Robotwolf a zis ca poate pune si el niste filme, Paralel un aparat…
Tema pentru concurs e libera. Sunt acceptate poze facute cu orice fel de aparate sau improvizatii, bineinteles, fara obiectiv.
Exemple de aparate pinhole: click aici. Detalii tehnice: click aici.
Alte link-uri utile pentru inspiratie: aici, si aici, dar si aici.
Reguli:
1. Maxim doua fotografii de caciula.
2. Nu se accepta poze facute cu digitalul. Prelucrarea digitala de asemenea este interzisa.
3. Pozele trebuie sa fie facute special pentru concurs. Nu sunt acceptate poze mai vechi.
4. Castigatorii se stabilesc prin vot de catre membrii lomo.ro. Un singur vot, o singura poza.
Termenul limita de inscriere a imaginilor: de stabilit.
Sunt doritori?
LE: Dau ca premiu o Smena 8M, aparatului pinhole cel mai interesant/ciudat/original/frumos/colorat/etc. Aparatul insa trebuie sa fie functional si sa fie folosit in producerea fotografiei inscrise in concurs. Pentru a va inscrie aparatul, faceti-i o poza (digital, analog, nu conteaza) si trimiteti-o la marian_pislaru [at] yahoo [dot] com.
Subscriu pentru organizarea concursului.
Particip la premii cu 2 filme color late. In functie de ce se aduna, vedem daca mai plusam.
Foarte misto ideea premiului pentru aparat. Poate ma ambitionez si imi mai fac unul cu ocazia asta, chiar daca nu cred ca are sa fie cel mai frumos sau original.
Poate cu ocazia asta pun si eu in practica ideea sadita de NU de a-mi face un pinhole instant. Contribui la fondul clasei cu un aparat PN 919.
Azi am făcut câteva cadre cu pinhole-ul. Cred că apuc să le developez săptămâna asta. Deci, i’m in! 
Premii pana acum:
Pentru primele 3 locuri: PN 919, o sapuniera, 3 filme late a/n expirate (posibile contributii si de la paralel si robotwolf).
Pentru cel mai interesant/ciudat/original/frumos/colorat/etc. aparat pinhole: Smena 8M.
Deci? Sunt doritori? Ii dam drumul? 20 aprilie – 20 mai? 
Contribui cu un aparat subacvatic ,pentru fondul de castiguri .
* este galben
3 filme, o sapuniera si un smena 8m daca functioneaza acum il testez…
si…mai vedem…ce si cum….in functie de posibilitati….
Ok, super. Eu zic ca sunt de ajuns, paralel. Deci avem, 6 aparate foto in total si 8 filme. Eu ma gandesc asa:
Smena 8M de la mine si cea de la paralel sa fie pentru concursul secundar pentru cel mai marfa aparat, adica cate o Smena 8M pentru primele doua cele mai frumoase aparate pinhole.
Iar pentru concursul principal sa fie:
Locul 1: PN 919 plus 2 filme la alegere.
Locul 2: Subacvatic plus 2 filme la alegere.
Locul 3: Sapuniera plus 2 filme la alegere.
Mentiune: Sapuniera plus cele 2 filme care au mai ramas.
E ok?
PN-ul e beton :)…e pisesa de rezistenta…
Nu uitati sa promovati concursul pe facebook, twitter, google+ si altele. 
Spor si inspiratie!
Luni developez. Luni scanez. Sper.