pe bac Publicată de în 10 noiembrie 2011

6 comentarii

 1. mi se pare ca pozele astea au ramas fara iz de fotografie pe film. sigur nu is facute pe digital?


 2. adica cum iz de film? …fiindca nu are zgaraieturi sau aberatii inseamna ca nu e film… e trist


 3. fotografiaza pelicula,
  cu ce vrei tu


 4. cred ca naaimad vorbea despre acel ‘look’ de care cam toti de pe aici suntem indragostiti..
  probabil, involuntar, mintea noastra cupleaza imaginea pe film cu grain-ul acela clasic; acea fotografie care parca vorbeste de la sine, cu imperfectiunile ei, eventual si niste zgarieturi, daca tot le-ai pomenit..

  nevermind – continua sa faci fotografie pe ce suport iti place tie, cu ce iti place, atata timp cat iti confera satisfactie.. pana la urma despre asta este vorba..
  Big up! :)


 5. adminu’ poate vedea exiful… , cine imi cunoaste stilul stie ca nu sunt fan al granulatiei excesive si alterarii date de proasta manipulare a filmului la develop. si scanare,
  pe de alta parte de ce nu ar fi o fotografie pe film “curata” comparabila si mai buna la DR, culori etc. decat una digitala ?!?
  unii profesionisti de afara folosesc cu succes filmul si crede-ma ca (inca) bat la fund chiar digitalele FF – adevarat ca nu uzeaza de centurii expired si agfa viste :))
  am inceput sa pozez de prin 92 si pana anul asta in februarie am tras doar pe film!!! pana am luat un dslr sh pt a nu rata angajamentele care le am, insa atata timp cat mai am 2 aparate pe film si exista laburi in oras de ce sa nu gust momentul de a le folosi?
  enjoy!


Sari la bara de unelte