Publicată de în 4 aprilie 2012

10 comentarii

 1. tare rau locul asta,nu imi imaginam sa fie asa frumos.Locatarii de acolo sunt pasnici? Maine ma mai duc si eu,data trecuta nu am coborat.


 2. N-am avut probleme pana acum cu vreun locatar ;)) Ba chiar ne-au atentionat la un moment dat sa ocolim o zona pentru ca erau niste caini mai teritoriali :)


 3. perfect,cu cainii ma inteleg foarte bine de obicei si aveam de gand sa -mi iau si niste mancarica pentru ei. Oricum mai bine ma aleg cu o muscatura decat sa raman fara aparate. mi-au parut si mie ok cand am fost acolo,dar din cauza asta nu vroia nimeni sa vina cu mine,acum ca am dovezi poate vin. :D dar mie tot nu imi vine sa cred ca sunt nascuta in bucuresti si n-am stiut de locul asta pana sa aud la voi. multumeeeesc!


  • NU

   irinushka, ai fost pe lac? ;))


   • inca nu,am fost ieri la arghezi,dupa am incercat sa ajung si acolo ca-i la doi pasi,dar…bineinteles ( :( ) iar a fost cineva care s-a impotrivit. a ramas sa merg cand vin de la tara cu sormea pe care am inebunit-o cu vacarestiul ;)). am in minte o poveste pe care as vrea sa o transpun in fotografii,iar locul ala e perfect pentru ea. planuiesc sa ma mai intorc si la martisorul lui arghezi,saptamana viitoare infloresc acolo liliecii care vor forma o mini – bolta pe toata aleea de la intrare.


    • eu sunt la fel ca tine cu vacarestiul cand vine vorba de arghezi. e la doi pasi dar niciodata nu ajung acolo. bine ca mi-ai zis de liliac. s-a notat! :) facem schimb!


     • da,eram si eu datoare cu o locatie frumoasa. :D sper sa iti placa la fel de mult ca mie,eu am mers deja de 2 ori si tot ma mai intorc. acum era toata livada inflorita. mai e interesant si la gara basarabi,la depozitul ala de trenuri.daca nu ai fost pana acum…


Sari la bara de unelte