the secret is ca sa faci crema la caffettiera..pui 4-5 lingurite de zahar intr-o ceasca si adaugi primul strop de cafea , adica ce ai fotografiat tu(nu mai tarziu altfel nu mai se intampla minunea) , si freci bine de tot(energic) si !rapid! zaharul cu caffe’ de peretii cestii ..chiar si un minut..fara sa faci scurta la mana. dar aproape
suna simplu si absurd dar asta e .. http://www.roccoeisuoifornelli.it/2009/03/16/cremina-per-caffe/
placerea vinovata a diminetii ?
e asumată de mult
the secret is ca sa faci crema la caffettiera..pui 4-5 lingurite de zahar intr-o ceasca si adaugi primul strop de cafea , adica ce ai fotografiat tu(nu mai tarziu altfel nu mai se intampla minunea) , si freci bine de tot(energic) si !rapid! zaharul cu caffe’ de peretii cestii ..chiar si un minut..fara sa faci scurta la mana. dar aproape
suna simplu si absurd dar asta e .. http://www.roccoeisuoifornelli.it/2009/03/16/cremina-per-caffe/
wow deși îmi beau cafeaua fără zahăr, trebuie să încerc crema aia (pentru impresia artistică). Cum iau primii stropi de cafea din cafetiera încinsă?
nu are maner cafetiera?
rastorni pur si simplu in cana cu zahar si o pui la loc pe foc
ba da, mă temeam că o să curgă aiurea de peste tot dacă o înclin