Publicată de în 29 decembrie 2013

6 comentarii

  1. Aceasta fotografie m-a facut sa ma gandesc la ce inseamna cu adevarat fotografia pe film..mi-a venit asa ca o revelatie …ca si cum as avea un bec aprins deasupra capului si apoi acele scame si praf te fac sa te gandesti la faptul ca iti suna alarma la telefon si este deabea 5:30 dimineata si exact aceasta imagine o ai in fata… buna treaba..la sentiment.
    Ai facut vreun curs de fotografie?


    • Nu am facut, nici nu sunt fotograf…e prima..pozitie “trasa” cu konstruktor-ul…am sa scriu si un review….nu stiu daca mai are cineva….si ce e pe site 98% sunt teste nu compozitii….anul asta urmeaza si foto mai serioase :)


  2. spark, trag totusi speranta ca nu esti sincer in admiratia ta. c’mon, recunoaste, esti ironic, haide, paralel nu se supara, trec degeaba toate dojanele pe langa el din cate observ, fara sa le ia in seama.


    • nu fi Bogdan….lasa omul sa-si exprime o parere…sincera la :D “figurat”…nu conteaza…asa vrea Spark sa scrie….nu jigneste nu e trivial…isi exprima o parere….nu sunt fotograf nu am facut cursuri de foto..poate nu am sa fac in viata mea asa ceva…deci nu iau painea fotografilor…ii las sa faca bani cu drag si spor….si imagini superbe…cu nunti cu botezuri cu animalute dragute…cu un rasarit si un apus incredibil…cu frunzele toamna…alea roz de iti sar in ochi…cu ochi superbi…chiar ireali….traiasca fotografi…fotografi never die :D….tu esti fotograf sau lomograf?


  3. este un compliment, real lomography , Point and Shoot, nu a fost o observație cu caracter moralizator


Sari la bara de unelte