Amiază Publicată de în 2 iulie 2015

Amiază, la ieșirea din sat. ne topeam reciproc eu după razele infraroșii ele pe mine. Și cu poza asta am asigurat o meritată apariție în sub-meniul Arhivă și termenului infrared.

8 comentarii

  1. Daca tot cautam aparatii in arhiva, pe cand o sa gasesc rezultate sub rollei slide direct?
    Din categoria “La cererea publicului” ;)


  2. Singurele metode fotografice (vorbim de cele mai cunoscute) pe care nu le-am experimentat ar fi BW slide developer, mărire color (am hârtie și sper să/mi vină kitul RA-4), virare, colodiu, kirlian, Van-Dike, mordasare și mai costisitoarea metodă holografică în culori. Pe toate le-aș încerca. Timpul, banii, soția, copiii, știi tu. Poate pui și tu o poză … să avem ceva de admirat.


  3. M-am pierdut pe la jumatatea textului, nu le am cu literatura de specialitate.
    Cat despre poze, poate in viitorul apropiat dupa ce se termina expunerea la rollei-ul direct.


  4. Aici e de înțeles; la piersică sunt elucubrații … puțin mișto filosofic. Tot îmi cereai comentarii hazlii. Ajung să cred că pentru tine, fără comentariile mele ciudate Lomo e pustiu.


  5. Cum poti sa sustii un trend care ridica esecul fotografic la rang de arta si promoveaza aparatura si film de calitate inferioara de dragul “efectului”?


  6. Ți s-a părut că fac eu așa ceva? Nu ridic nimic nicăieri cu excepția aparatului pentru a fotografia. Părerile, comentariile sunt strict opiniile mele și nu le impun nimănui. În extrem de puține cazuri am sugerat idei ori am explicat ceea ce am făcut; în rest nimic. Să fii sănătos și să-ți meargă bine!


Sari la bara de unelte